MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

10 Sep 2009

Isu kuil dan manifestasi IFC di Selangor..Oleh Broken The Code

Beberapa hari lalu, perencanaan halus musuh Islam berjaya dilakukan, malah lebih memilukan apabila seluruh ADUN Melayu Pakatan Rakyat di Selangor sekadar mendiamkan diri. Mana pergi suara-suara yang kononnya jagoan Melayu di kalangan mereka?

Hasan Ali, Azmin Ali, Yakop Sapari, Suhaimi Syafie, Dr Rani, Saari Sungib, Iskandar Samad sudah butakah?

Kini keputusan MB hasil tekanan Kafir telah memihak kepada kumpulan Inter Faith Council. Sebuah kuil besar berkeluasan 20 ribu kaki persgi akan dibina di kawasan 80% Melayu. Lebih sial lagi Kuil ini jaraknya tak sampai 200 meter daripada surau. Tiga (3) puaka bangsa Melayu (yang mengaku beragama islam) iaitu Khalid Ibrahim, Khalid Samad dan Rodziah menepis dan berhujah gampang. Jawapan politik maha bangsat diberikan, tiada langsung sekelumit perasaan kesal atas tindakan maha sialan memperbodohkan akal penduduk dengan memberi jawapan sial cukup menyakitkan hati. Adakah benar, kiranya mereka (IFC) melepasi dugaan krisis pembinaan kuli besar di seksyen 23 Shah Alam ini.

MAKA KEJAYAAN INI AKAN DIJADIKAN PLATFORM UNTUK MEMBINA SEBERAPA BANYAK LAGI GEREJA, KUIL DAN TOKONG BESAR DI KAWASAN-KAWASAN MELAYU LAIN???(IFC sudah lama bergerak di Selangor, Iklan ini sy Ambil dari blog Khalid samad..)

Perkara 3 di dalam perlembagaan negara tiada makna lagi kalau ini dibiarkan. Mereka mentafsir perkara 3 itu sesuka hati mereka tanpa merujuk kepada pakar-pakar undang-undang. Sia-sia pemimpin-pemimpin terdahulu memasukannya di dalam perlembagaan. Sebenarnya hak beragama orang lain tidak boleh sesama sekali dilaksanakan dengan menjejas kedudukan Agama Islam - itu maknanya " lain-lain agama boleh diamalkan dengan aman dan damai"!! tak harus hanya melayu sahaja yang bersungguh menyokong konsep Satu Malaysia, semua pihak harus peka dan bertolak ansur. Takda makna Satu Malaysia dikatakan berpaksikan Perlembagaan Negara jika kerajaan PR Selangor buat kerja bahaya semacam ini!!!!

ShAhBoY

sumber - brokenTHEcode


Tiada ulasan: