MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

23 Okt 2009

Dari mana sumber dana PKR ?Oleh Waadat, AIDCclub

Berikut merupakan sambungan pendedahan Lokman Noor Adam, bekas Penolong Setiausaha Pemuda Keadilan berkenaan dengan sumber kewangan PKR. Dalam pendedahan kedua ini, Lokman Noor Adam mengemukakan dua slid kewangan (slid akuan Citybank, New York & Seloka Gelora Sdn Bhd) sebagai bukti.

Dalam pendedahan itu, Lokman Noor Adam mendakwa kedua-dua slid itu dibekalkan oleh Azwandin Hamzah, pegawai IKD (Institut Kajian Dasar) merangkap bekas exco Keadilan pusat.

Kedua-dua slid ini melibatkan penama KHALID JAAFAR, Pengarah IKD yang juga merupakan ahli lembaga pengarah Syarikat Gelora Sdn Bhd. Azwandin juga merupakan salah seorang ahli lembaga pengarah syarikat itu.

Khalid Jaafar merupakan peneraju utama badan pemikir Anwar (IKD), beliau juga mencipta satu syarikat bernama SYARIKAT GELORA SDN BHD sebagai perantaraan kemasukan dana-dana asing ke Malaysia melalui akaun syarikat tersebut. Akaun syarikat ini menggunakan perkhidmatan bank CITYBANK, NEW YORK (cawangan Kuala Lumpur).

Dalam video yang bakal anda tonton ini mempersoalkan dua perkara;

1. Mengapa Anwar membawa Azmin Ali (Naib Presiden PKR) dan Khalid Jaafar (Pengarah IKD) semasa berjumpa dengan Paul Wolfowitz(Yahudi), di Pentagon, Amerika Syarikat pada tahun 2005 ?

Apa justifikasi Anwar membawa kedua-dua mereka, kerana kedua-dua mereka ini pernah dikaitkan sebagai 'perantaraan' menerima dana asing bagi pihak Anwar ?

Paul Wolfowitz, ketika itu adalah Timbalan Setiausaha Pertahanan Amerika Syarikat, satu jawatan yang menjaga kepentingan CIA. CIA pula terkenal sebagai imej penaja kewangan untuk menyokong proksi-proksi Amerika di seluruh dunia. Apakah ini konspirasi Anwar-Wolfowitz yang membabitkan penajaan kewangan CIA ?

Tempat perjumpaan mereka juga mencurigakan, Pentagon, Amerika Syarikat, PUSAT CIA. Tidak semua 'muslim' dapat menjejakkan kaki ke pusat CIA, selepas peristiwa 9/11, kecuali individu-individu yang telah dikenalpasti sebagai rangkaian ejen CIA. Adakah Anwar juga termasuk dalam rangkaian ejen CIA ?

2. Kenapa Anwar berjumpa dengan Robert E Rubin(Yahudi), bekas Setiausaha kewangan Amerika Syarikat ?

Apakah kerana faktor E Rubin orang yang berpengaruh dalam polisi kewangan Amerika Syarikat ?

Apakah kerana faktor E Rubin adalah Chairman of Citigroup, seorang pengerusi yang menyelia semua rangkaian bank, Citybank New York ?

Apakah kerana faktor E Rubin merupakan salah seorang co chairman CFR (Council on foreign Relation), di mana Anwar salah seorang ahlinya ?

sumber - waadat

Tiada ulasan: