MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

7 Sep 2009

Gempar !! Pimpinan PKR Selangor mula cari Ezam..Oleh GAP

3 hari yang berlalu benar-benar mengeluh resah beberapa pimpinan pkr selangor. ada kabaran diterima mengatakan nama ezam mohd nor kembali meniti di bibir beberapa pimpinan tertinggi pkr selangor. bermola dengan adun-adun melayu pkr,ketua bahagian dan ajk, ahli-ahli majlis pkr yang melayu cina dan india, beberapa ketua AMK bahagian selangor kabarnya coba-coba menghampiri ezam.

hendak dikatakan ribut tiada lah sangat, namun ribut 2 kejadian terbaru benar-benar membikin ribut di kalangan pkr selangor. kes rumah anwar diserbu oleh landlord (kondo liwat) kini menjadi bahan bualan,ditambah dengan kejadian hebat kebangkitan melayu dalam krisis kuil di seksyen 23 shah alam, membuatkan telefon sel kepunyaan ezam berdering tanpa henti sejak 3 hari lepas.

agak mengejutkan tatkala 3 hari kebelakangan ini hampir sebahagian pimpinan pkr begitu rakus untuk mencari ezam. ada bertanya di mana gerangan rumahnya, nomor telefon sel terbaru ezam hatta ada segelintir adun coba-coba membuat temujanji berbuka puasa bersama beliau.cerita panas ini telah disampaikan oleh bekas setiausaha pkr selangor dan bekas setiausaha AMK pusat.

gap bertanya apa kejadah gila mereka menyerbu ezam, sedangkan selama ini ezamlah manusia dianggap musuh paling utama dikalangan pimpinan pkr malaysia ? bodoh atau mereka sudah datang gila !?

bisik dan risik ropanya mereka ketandusan jiwa, akal resah melanda,hati tiada tenteram kerna melihatkan gawat politik selangor. mudah cerita ropanya mereka meminta nyawa.kerajaan selangor bisa tombang pada bila-bila masa sahaja.

ada kalangan mereka, saling coba tikam menikam diantara. ada dikalangan mereka bersedia mendedahkan dokumen dan rasuah penyelewengan kuasa. sumpah mereka kononnya mereka senantiasa bersama ezam dalam membenteras rasuah dan korupsi dalam pakatan selangor.gap kata pada 2 pegawai khas ezam, mereka ini mintak nyawa ke ?!

umum harus mengetahui sejarahnya, bahawa sebilangan besar adun,ahli majlis dari pkr selangor merupakan anak buah ezam. maka tiada mengejutkan lah kiranya bekas bos mereka di cari kembali setelah sekian lama menjadi si tanggang politik yang lupa bosnya.

ezam telah mengambil langkah politik yang bijak walaupun bisa mendapat pangkat dan darajat dalam pkr ,namun persoalan akhlak dan nasib umat dijadikan perkiraan. di kala tumbang 5 negeri ke tangan pakatan barulah dia mengistiharkan dirinya masuk semula ke dalam umno. alasannya mudah, anwar (pakatan) itu bakal memusnahkan nasib umat melayu dan islam ! hari ini alasan ezam itu benar-benar berlaku ! anwar dan pakatan memang pengkhianat bangsa.

aku menyeru kepada seluruh penyokong dan ahli pakatan dari pas dan pkr, kembalilah bertaubat. kami sedia memaafkan kesalahan kamu.

sumber - GAP


Tiada ulasan: