MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

4 Ogo 2009

Anwar Chameleon : Awat tak saman The Economist?


Oleh The Unspinners

Awat Anwar tak saman The Economist? Depa panggei hang Chameleon. Itu sesuatu yang memalukan. Pasai apa. Kerana Chameleon adalah reptilia yang boleh tukaq warna mengikut keadaan untuk dia camouflage supaya musuh tak sedaq.

Maknanya depa tuduh hang oghang yang tak ada pendirian. Sat sini hang kata lain. Sat situ hang kata lain. Oghang ni hang kata gini. Oghang tu hang kata gitu.

Itu lagi merosakkan reputasi hang di khalayak antarabangsa, Nuar.

Siapa nak baca pasai artikel ini, boleh baca di sini dan sini.

Kalau hang tak saman depa, ini bermakna hang bersetuju dengan apa yang dikatakan oleh Economist. Oghang akan kata oghang Malaysia hang berani saman tapi omputih hang tak saman. Suratkhabaq Melayu hang saman tapi suratkhabaq omputih hang takut.

Tak nampak pun hang saman suratkhabaq Cina. THe Star hang takut nak saman. Hang nak pujuk MCA lompat parti ka naa?

Kalau Cina DAP saman Utusan sampai pulohan juta dan hang pun ikut sama sampai Utusan bankrup, lagi oghang kata hang pembelot bangsa. Suratkhabaq Melayu yang dari dahulu sampai lani adalah Utusan Melayu.

The unspinners


Tiada ulasan: