MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

30 Jul 2009

Teka teki kematian Teoh Beng Hock hampir tersingkapOleh musramrakunman

Inkues hari ini diberitahu bahawa terdapat dua DNA lelaki misteri yang ditemui di bahagian pakaian dan talipinggang yang dipakai oleh mendiang TBH semasa ditemukan mati di tingkat 5 Plaza Masalam pada 16 Julai yang lalu.

102 sampel DNA yang telah dianalisis oleh pihak Jabatan Kimia, untuk sementara tidak menemukan padanan dua DNA lelaki misteri tersebut. Hingga pada masa ini ada dua orang lelaki cina yang ada hubungkait dengan kematian TBH menolak sampel DNA mereka diambil, iaitu Tan Boon Hwa dan Lee Wye Ming.


Demi merungkai masalah DNA ini dan opini massa waktu ini mengarah kepada dua lelaki ini, adalah lebih baik kedua lelaki cina ini memberikan sampel DNA mereka. Jika sekiranya mereka enggan juga, pihak polis perlu bertindak.

Jangan kerana dua orang ini, perjalanan inkues kematian mendiang TBH terhalang dan teka teki punca kematian ini akan terus menjadi tanda tanya.

sumber - musramrakunman

Artikel lain berkaitan

. Benarkah Tan Boon Hwa tidak benarkah sampel DNA diambil ?


Tiada ulasan: