MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

23 Jul 2009

Kemelut PKR Selangor belum reda lagi
Oleh Medan Info Kita

Lihatlah sendiri salinan Surat Bantahan Oleh AMK PKR Klang yang menyifatkan mereka telah dianaktirikan setelah tidak ada wakil yang dilantik sebagai Ahli Majlis Perbandaran Klang [MPK] baru baru ini.

Blog ini pernah menyiarkan berita kemelut PKR Selangor sehinggakan Khalid Ibrahim terpaksa mengadap pimpinan PKR setelah peristiwa memalukan hampir hampir tercetus di pejabat SUK Selangor gara gara AMK Selangor mahu berdemonstrasi sebagai bantahan lantikan Ahli Majlis baru-baru ini, klik sini untuk baca.

Terbukti bahawa Khalid Ibrahim semakin berada dipenghujung jalan dan apakah mungkin wakil rakyat Ijok ini akan melepaskan jawatannya sebagai Menteri Besar setelah bantahan demi bantahan terpaksa beliau depani dan sudah menular sehingga keperingkat akar umbi..? Sungguh rendah NILAI atau value seseorang pemimpin yang mahu menjadi Ketua pentadbiran negeri sekiranya ahli ahli beliau sendiri TIDAK akur dengan keputusannya….

sumber - medan info kita


Tiada ulasan: