MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

28 Jun 2009

Hati-hati dengan Anwar...Dia 'musuh dalam selimut' Islam
Oleh Korban Demokrasi

1. ANWAR IBRAHIM & ASSOCIATES MELALUI AGENNYA OMAR AL BARZINJI MENYUMBANG SEBANYAK USD500.00 BAGI MEMBANTU KEMPEN MEMILIH OBAMA FOR AMERICA. OBAMA ADALAH MUSUH ALLAH DAN RASULNYA. OBAMA MELANJUTKAN POLISI AMERIKA YANG PRO-ZIONIS ISRAEL LAKNATULLAH 'ALAIKUM.


2. ANWAR IBRAHIM MEMPUNYAI PENGARUH DI DALAM PERGERAKAN SEDUNIA BAGI DEMOKRASI (WORLD MOVEMENT FOR DEMOCRACY).3. PERGERAKAN INI DIKAWALSELIA OLEH KIM CAMPBELL, SETIAUSAHA UMUM KELAB MADRID; BADAN YANG MEMPERTAHANKAN KELESTARIAN DEMOKRASI. IANYA BADAN YANG DIPERAKUI OLEH BANGSA-BANGSA BERSATU UNTUK MENYEBARKAN FAHAM DEMOKRASI.


4. BANYAK PEJUANG-PEJUANG SESAT NGO-NGO DARI KALANGAN FEMINIS, PLURALIS, LIBERALIS, DIALOG ANTARA AGAMA, SOSIALIS DAN SEBAGAINYA YANG TERLIBAT DI DALAM PERGERAKAN INI.


5. DI WAKTU YANG SAMA, ANWAR DAN KIM CAMPBELL ADALAH AHLI LEMBAGA PENGARAH KUMPULAN KRISIS ANTARABANGSA (INTERNATIONAL CRISIS GROUP [ICG]) YANG MERUPAKAN KUMPULAN YANG DIBIAYAI SEPENUHNYA OLEH GEORGE SOROS. ICG BARU-BARU INI MENUDUH MUJAHIDDIN PATANI SEBAGAI PEJUANG MILITAN.

6. GEORGE SOROS ADALAH JUGA PEMBIAYA KEPADA PROJEK MENDEMOKRASIKAN DUNIA TERMASUK BURMA MELALUI INSTITUT MASYARAKAT TERBUKANYA (OPEN SOCIETY INSTITUTE).


7. DARI ITU, DAPATLAH DISIMPULKAN BAHAWA YAHUDI GEORGE SOROS SEBENARNYA ADALAH DAJJAL DI BELAKANG TABIR YANG SEBENARNYA MENJADI TOK DALANG YANG MENYUCUK HIDUNG MANUSIA-MANUSIA SEPERTI OBAMA, ANWAR IBRAHIM DAN LAIN-LAINNYA.


8. RANGKAIAN YAHUDI GEORGE SOROS DALAM MENGAWAL PENDEMOKRASIAN DUNIA ADALAH SEPERTI DI BAWAH;

9. SOROS BERSEKUTU DENGAN ROTHSCHILD UNTUK MENGUASAI DUNIA MELALUI PENGUASAAN EKONOMI DAN POLITIK. DEMOKRASI DIJADIKAN ALAT UNTUK MEMECAHKAN HALANGAN-HALANGAN PENGUASAAN YAHUDI ANTARABANGSA YANG DIDALANGI OLEH MEREKA. AGENDA OPEN SOCIETY, DEMOKRASI, LIBERALISMA DAN SEBAGAINYA DIGUNAKAN UNTUK MEMPERTAHANKAN KEPENTINGAN BANGSA TERKUTUK INI.

10. JADI, SESIAPA SAHAJA YANG BERSEKUTU DENGAN MUSUH AGAMA INI, MAKA MEREKA JUGA ADALAH PENGKHIANAT DAN MUSUH KEPADA UMMAT ISLAM.


Firman Allah subhana-hu-wata'ala, maksudnya;
"Hai orang-orang yang beriman, janganlah kamu mengkhianati Allah dan Rasul dan janganlah kamu mengkhianati amanat-amanat yang dipercayakan kepadamu, sedang kamu mengetahui. (27) Dan ketahuilah, bahwa hartamu dan anak-anakmu itu hanyalah sebagai cobaan dan sesungguhnya di sisi Allah-lah pahala yang besar. (28) Hai orang-orang yang beriman, jika kamu bertakwa kepada Allah, niscaya Dia akan memberikan kepadamu furqaan [pembeza di antara kebenaran dan kebatilan] dan menghapuskan segala kesalahan-kesalahanmu dan mengampuni [dosa-dosa] mu. Dan Allah mempunyai karunia yang besar. (29) Dan [ingatlah], ketika orang-orang kafir memikirkan daya upaya terhadapmu untuk menangkap dan memenjarakanmu atau membunuhmu, atau mengusirmu. Mereka memikirkan tipu daya dan Allah menggagalkan tipu daya itu. Dan Allah sebaik-baik Pembalas tipu daya. (30)" (Surah Al-Anfal)

SADAQALLAHUL MAULANAL ADZIIM !!
TokPakir


sumber - korban-demokrasi

Tiada ulasan: