MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

10 Feb 2009

Nizar mahu jalankan tugas dari kediaman MB

10/02/2009 2:50pm

IPOH 10 Feb. - Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin, yang enggan meletakkan jawatan sebagai menteri besar, hari ini dihalang daripada memasuki bangunan Setiausaha Kerajaan Negeri di sini semasa beliau cuba “melapor diri untuk bekerja” pagi ini.


Mohammad Nizar, bersama-sama dengan bekas Exco kerajaan negeri dari Pakatan Rakyat, termasuk Datuk Ngeh Koo Ham dari DAP, tiba dengan beberapa buah kereta pada 11 pagi dan disambut oleh kira-kira 40 penyokong.

Bagaimanapun semasa mereka tiba di pintu masuk utama, polis menghalang mereka daripada masuk.

Kemudiannya, Ketua Polis Daerah Ipoh ACP Azisman Alias menasihatkan Mohammad Nizar dan kumpulannya supaya bersurai kerana kehadiran mereka akan menyebabkan kesesakan trafik.

Mohammad Nizar kemudian memberitahu pemberita yang beliau akan terus menjalankan tugasnya dari kediaman Menteri Besar yang beliau enggan kosongkan, walaupun Datuk Dr. Zambry Abdul Kadir telah mengangkat sumpah sebagai Menteri Besar yang baru pada Jumaat

sumber - Utusan Malaysia


2 ulasan:

Bujangsenang berkata...

kerajaan masih bayar gaji ke yb Nizar????

srikandi parujas berkata...

a'ah ek..??
bil api ngan air kjaan perak bayar lagi ke..??
pembantu rumah ,driver,sapa bayar gaji..??