MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

3 Feb 2009

Isu Perak : Semuanya silap percaturan AnwarIsu Perak : Semuanya silap percaturan Anwar


MACAM BIASALAH -bila ada hal saja maka keluarlah akuan bersumpah.Hari ini Ketua Bahagian PKR Ipoh Barat Fauzi Muda buat sidang akhbar di Ipoh dengan surat akuan itu dakwa Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak pada tahun lalu pernah tawar dia RM 50 juta untuk pujuk ADUN PKR sertai BN.Anihnya dia mengaku tak ada bukti kukuh sebagai sandaran pada dakwaanya- 2/2/2009 (AGENDADAILY)

di atas gap petik daripada artikel pendek agendadaily. memang ada banyak lagi cerita tokok tambah berkenaan 'akuan bersumpah' beliau dalam web dan go-blog pakatan.

makin banyak cerita co-insiden yang berlaku maka makin jelas gambaran betapa tertekannya anwar ketika ini. anwar semakin lemas, apa sahaja yag difikirkan logik dan boleh dijadikan modal tambahan menguat hujah, maka sang algojodesperado anwar sanggup lakukan.

sumber dalaman pkr memberitahu gap, anwar sudah kehilangan arah. sewaktu kes saiful , keluarga anwar berada dalam situasi yang tegang. anak lelakinya memberontak. ihsan sudah lama berubah dan dia cuba lari jauh dari terpalit dalam isu politik bapanya. ada yang memberitahu sewaktu kes sumpah lahanat saiful mencapai kemuncak, ihsan anak lelaki anwar sudah berani 'berantakan'.untuk mengelak dikesan media dan internet, anwar cepat-cepat mengalih cerita krisisnya dengan ihsan, keesokannya anwar mempamirkan 'gambar' mesra beliau,wan azizah dan cucunya dalam keadaan 'mesra'...itulah anwar , sang desperado yang sanggup menarik sesiapa sahaja yang boleh demi menyelamatkan maruahnya.

kes kedua, selepas saiful mencabar anwar untuk menjadi 'anak jantan' dengan menyahut cabaran sumpah lahanat, anwar mengulangi drama yang sama. ramlan porigi bukan mangsa liwat tetapi telah 'dipaksa' berlakon untuk menyelamatkan maruah anwar sekali lagi. kes ramlan porigi di gembur-gembur seluruh penang sewaktu kempen permatang pauh. maka 'cabaran sumpah lahanat' saiful semakin jauh dan hilang di mata umum. begitulah anwar bijak menukar persepsi. ramlan porigi kabarnya mempunyai kaitan dengan ustaz kategori bahalol badrul amin, seorang manusia yang sudah lupa asas islam !

hari ini, setelah perang saraf mengatakan 2 adun pkr meletak jawatan semakin tidak menyengat, maka keluarlah satu lagi watak tambahan. seorang manusia bernama fauzi muda telah membuat akaun bersumpah 'kononnya' ditawarkan wang sebanyak RM50 juta oleh ds najib untuk beliau menjalankan operasi lompat.

sayang cerita badut sarkis fauzi muda ini tiada kekuatan justifikasi, hanya bersandarkan persepsi 'penceritaan' sahaja.

siapa fauzi muda ini ? dia seorang bekas polis tetapi bukanlah dalam kategori polis yang baik. fauzi telah digantung tugas sebagai polis kerana punyai masalah disiplin. fauzi memerlukan wang untuk menyara 2 bini. dalam keadaan telah dibuang kerja dan terpaksa menanggung 2 isteri, apa sahaja yang boleh mendatangkan wang, dia sanggup lakukan. hutangnya keliling pinggang dan kabarnya kerap meminjam wang daripada adun behrang yb jamal. fauzi seorang yang boleh dikategorikan sebagai manusia pemalas dan tidak rajin untuk mencari rezeki halal. susah hidupnya hingga ke tahap terpaksa menggunakan air paip jiran untuk memandikan jenazah keluarga, ini semua gara-gara bil air tidak mampu dibayar.

hari ini kita diajak untuk mempercayai 'akuan sumpah' bertaraf pelacur oleh anwar. cerita kita mudah, kalau benar fauzi muda ini 'BENAR' mari ramai-ramai kita cabar dia untuk melakukan cabaran sumpah lahanat di masjid. tetapi dengan bersyarat..

fauzi muda mensti bersumpah mengikut bait-bait yang kita minta

KITA MINTA FAUZI BERSUMPAH LAHANAT DALAM MASJID, KITA MINTA FAUZI MENYATAKAN PENGLIBATAN DS NAJIB, KITA MINTA FAUZI MENYATAKAN SEMUA INI ADALAH ARAHAN ANWAR, KIRANYA SALAH SATU DPD PERKARA DIATAS TIDAK BENAR, KELUARGA NAJIB ATAU ANWAR DAN KELUARGA FAUZI AKAN DILAKNAT OLEH ALLAH SWT.

ADA BERANI KA FAUZI MUDA ?
sila baca posting terbaru MEDAN INFO...secara jelas mengatakan anwar divert isu.

sumber - gerakan-anti-PKR

1 ulasan:

kamal... berkata...

betul ckp mufti...kalau anda berani menampar orang anda mesti siap sedia utuk d tampar balik..pendek tapi pedas ayat ni..