MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

7 Nov 2008

Protest against anti-tomboy fatwa



+++video setakat ini sahaja+++






6 ulasan:

cik kiah berkata...

Kenapa mereka ni yang bersungguh-sungguh menolak fatwa anti-tomboy?

Adakah mereka Melayu Islam?

Mana tomboy Melayu Islam?

Siapa yang plan mereka ini?

Kenapa hanya malaysiakini yang buat liputan,mana stesen tv lain/yang sewaktu dengannya?

Iklaneka berkata...

apakejadahnya si cina dan si india pulak yang mengarut pasal fatwa ni??

diorang ni islam ke??..diorang kena effect ke dengan fatwa ni??..

STUPID FATWA??..memang anjing, sial betul orang2 ni. fuctface.

odieneology berkata...

cine ngan keling yg lebih2..apehalnye?? mcm la kaum dia ade sangkot paut ngan fatwa tu. biol tahap kuku cengkam! kuku cengkam pun tak mcm korang!

kalo ade melayu kat dalam tu, hope dorang cepat sedar ar.. dunia da akhir zaman. but masih tak terlambat nak bertaubat.

adam d'Ant berkata...

hahhahahha...these bunch of moron!!

Lemme laugh aloud will ya?

Fatwa-got nothing to do with NON-MUSLIM la ngong!!! Why are these Non-Muslims doing calling fatwas stupid? Get your facts right before start doing a moronic demonstration like this,cos it's only showing how pathetic and BODOH you are..kah kah kah

wokyoh berkata...

salam semua.

siapa 2 orang ni yang nak cakap pasal fatwa islam?

siapa yang nak control siapa?

Bila bar council sentiasa dirujuk untuk menegakkan keadilan sosial atau hak individu...inilah natijahnya!hal hal yang berkaitan dengan agama islam pun mereka nak sentuh juga.

puak puak ni tahu ke agama islam agama rasmi malaysia.

saya syorkan drama tv dari indonesia yang ditayangkan di tv 2 setiap petang isnin- khamis tu..kalau tak silap tajuk olivia diharamkan tayangannya sebab banyak unsur negatif dalam drama tu...tayangannya yang berulang ulang boleh menyebabkan persepsi rakyat berubah untuk menerima trend pondan memondan ni adalah perkara biasa.ini bahaya...ini adalah jarum jarum zionis juga.

dulu-dulu banyak drama arab atau drama bersiri seperti pendekar kundur,pendekar dan banyak lagi sebelah petang...yang bersifat kejantanan dan penuh dengan semangat perjuangan disajikan...
kenapa benda benda yang berkaitan dengan tahyul dan cintan cintan seperti bawang putih dan bawang merah tu disajikan berulang ulang.

lebih baik buat ulang tayang siri mukaddam yang diajar oleh ustaz azhari dulu tu...banyak juga faedahnya!!!

Syaf The Geek berkata...

ini lah bahana liberal..
bilamana orang bukan Islam nak bercakap pasal Islam...
Fatwa hanya untuk orang Islam..
Bagi org bukan Islam jangan nak menggelabah la
Malaysiakini pun senjata puak2 liberal ni...
Saya memang dah tak tgk dah Malaysiakini dan saya tak sokong langsung diorg...
Nanti kat akhirat camne nak jawab..
Puak2 liberal ni la antara agenda Yahudi...