MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

15 Okt 2008

Siapa Benar Anwar Atau Mufti Perlis ?


++++video setakat ini sahaja++++





6 ulasan:

Iklaneka berkata...

laa...lagi nak tanya ka..
MESTI laa ANWAR YANG BETUL!!!
ANWAR MANA PERNAH CAKAP BOHONG!!!

kah!!kah!!kah!!kah!!kah!!kah!!kah!!kah!!kah!!kah!!kah!!

cik kiah berkata...

Datuk Seri...siapa yang kata PATUNG?

Orang yang buat tuh tak jugak kata Patung tapi Replika

Aiyaa..Datuk Seri sorang jer ker yang perasan Patung?

Ka Datuk Seri suka kalau gambar Datuk Seri jadi macam patung liberty kat Amerika tu?

Orang pertama dipatungkan di Malaysia!!!!!

adam berkata...

DSAI ni sekolah tinggi2..*eh tinggi ke?*antara patung,replica,gambar skala besar pun xtau nak bezakan ke?

Benda simple camni pun xtau nak bezakan camne nak tadbir negara!!!

p/s Anda perasan x cara Al-Juburi menjawab soalan2 yang ditanya or is is just me...wajah dan lagaknya terlalu angkuh, sombong dan bongkak.Inikah rupa calun PM? Ohhhh tidakkkkkkkk....

p/p/s Tanya pada pembuat tuh samalah macam ketam mengajar anaknya berjalan lurus wahai Dato' yang xberSeri:)

anonymous berkata...

Dua dua bengong dan pembohong!!

Joyah berkata...

Salam,

Anwar mana pakai pendapat ulama Malaysia, lebih-lebih lagi ulama yang digelar sebagai BAPA SYAITAN dek ustaz Badrul Amin. Cuba tanya dengan Al-Qardawi. Anwar kan suka petik kata-kata beliau. Al-Qardawi juga berpesan supaya berhati-hati dengan Anwar. Dalamnya makna pesanan dan kata-kata sheikh tersebut.

Gambar Anwar mengangkat tangan tu sebenarnya banyak sama dengan patung dewa-dewa dikuil Hindu. Bukan bermaksud menghina agama lain, tapi itulah yang disukai dek anwar... didewa-dewakan serta disanjung ramai.

Wassalam

odieneology berkata...

la..aku ingatkan 'gambar' anwar yg kat penjuru dewan tu.. yg kat lantai tu ke 'gambar' anwar.

aku tgk hampir same ar cara anwar angkat tangan tu ngan bende yg lepak kat penjuru dewan tu.. hahak!! ke dorang memang same..ooo..lupe lak aku.anwar kan geng hindraf paria..dey tambhi!!dey!dey!!

bak kate AIDC, BENAR TETAP BENAR!!!