MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

15 Okt 2008

Blog Saiful persoal Anwar lantik pekerja "kurang berkelayakan"



Blog Saiful persoal Anwar lantik pekerja "kurang berkelayakan"


PETALING JAYA: Mohamad Saiful Bukhari Azlan, 23, bekas pembantu peribadi Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mengadu dia diliwat majikan Jun lalu, terus mengisi blognya dengan tulisan baru tentang Ketua Umum Pakatan Rakyat itu.

Kali ini, Saiful mempersoalkan sebab Anwar gemar mengambil "pekerja-pekerja yang kurang berkelayakan?"


Tulisannya kali ini tidak panjang berbanding dua pengisian sebelum ini.


"Bermula sebagai sukarelawan di pejabat DSAI (Anwar) pada awal Mac, sebulan selepas pilihan raya saya terus dinaikan pangkat sebagai pembantu sulit/peribadi oleh DSAI sendiri.


"Pada masa yang sama Rahimi (yang juga seorang drop out) yang sebelum ini pembantu khas dinaikkan pangkat sebagai Setiausaha Sulit baru mengantikan saudara Nik Nazmi yang (bertanding) menang dalam pilihan raya lepas," kata tulisannya.


Saiful mengakhiri tulisannya dengan berkata: "Bersambung kemudian..."


Tetapi blognya mengisi salinan surat letak jawatan yang diemelkan kepada Anwar.


Dalam tulisannya sebelum ini, Saiful menyifatkan perkembangan terbaru dalam hidupnya sebagai "perjuangan belum selesai" dan masih bersemangat untuk menegakkan kebenaran.


"Maklumlah perjuangan belum selesai. Akan tetapi, ini tidak sama sekali melunturkan semangat saya dalam perjuangan untuk menegakkan kebenaran.


"Allamdullilah saya sihat walafiat. Walaupun sedih tidak dapat menyambut lebaran tetapi semangat saya tetap utuh untuk berjuang semasa perbicaraan nanti," katanya.


Saiful menyatakan demikian dalam tulisan terbaru blognya sempena Aidilfitri.


sumber - mstar online

2 ulasan:

QasehNuryz berkata...

ha tgk.saiful sihat wlafiat je..ngee.cuba tnya btl ke dia ada pnyakit kela*** mcm yg org dok sebar2kan dlm emel..bende yg x pasti d sebar2..kita ta tau pepe diam2 sudah la.saje nk tmbh dosa free lor dgn mfwd dn mfwd dn mfwd....
hepp..biase tuh.

selamat bjuang utk saiful!

pedangberbisa berkata...

Media internet susah nak dipercayai terutama dari pembangkang.

ingat RPK dah kena tahan habis cerita fitnah ni tapi masih ada lagi..

mungkin diorang nak rakyat percaya si saiful dapat duit utk buat sumpah.

tapi jika saiful nafi adakah rakyat akan terima ?

adakah kena ‘tunjuk anu’ baru rakyat nak percaya ?

Lihat artikel tentang nilai moral blog PR dari http://pedangberbisa.wordpress.com di bawah :

Sebelum mengklik link berita di bawah, sila tengok satu persatu berita PALSU - FITNAH - MENGARUT - JAHAT di blog blog PR di bawah….

“ Zaid Ibrahim masuk PKR
17 SEPTEMBER 2008 6,947 VIEWS 92 COMMENTS

Zaid Ibrahim membuat keputusan untuk menyertai PKR. Pengumuman rasmi akan dibuat esok. 34 MP sudah pun menandatangani surat persetujuan untuk menyertai Pakatan Rakyat.

Sementara itu, khabar dari saudara mara yang bekerja dengan Angkatan tentera memberitahu bahawa semua cuti anggota tentera dibekukan dan semua anggota tentera diperintahkan tinggal didalam kem.

Jika dikaji mereka akan menyiarkan berita yang sama di blog berbeza. Namun ia dipercayai oleh ‘tuan’ yang sama. Atau ‘niat jahat’ yang sama untuk merosakkan reputasi atau maruah serta keamanan negara.

Perangai seperti inilah yang sukar dikikis dan malangnya rakyat terus mempercayai blog blog yang GOBLOG ini.

Ketua Goblog mereka tidak lain iaitu Perak Express yang banyak dijadikan sandaran utama kempen ‘psy war’ mereka. Blog inilah dengan kawan kawan rapatnya dalam senarai di bawah, juga yang menyiarkan fitnah terkini terhadap bakal PM dan isterinya…

Moga Allah mengubah hati hati mereka dan insaf dengan izin Nya.

Insya Allah….

Namun fakta mereka tersasar dengan penafian Zaid Ibrahim di berita bawa :

http://www.utusan.com.my

Sila sebarkan senarai blog goblog ini kepada rakan rakan blog anda dan juga di ruang komen komen agar tidak ada lagi ‘mangsa’ goblok mereka selepas ini…

1. Perak Express

2. Pemuda Besut

3. Angkatan Muda Keadilan Melaka

4. Perisik Rakyat

5. Janggut suarakaki

6. Skuad Batu Caves

7. Kelate kito

tambahan : link blog2 dan sumber berita di atas dapat diklik di blog pedangberbisa…