MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

23 Sep 2008

AnwarGate : Apa Dah Jadi 16 September ?


++++video ini setakat ini sahaja++++





5 ulasan:

cik kiah berkata...

adoii...nak pecah anak perut aku tengok video ni

jenin...jenin

paling kelakar tang penyokong pompuan tu mengembek macam kambing

macam2 karektorlah penyokong nuar jenin ni

sama cam 'ayah wa' dia jugak split personality

laling berkata...

Kenapa Video ni diedit ? Jadi cacat lah..

Nilah padahnya bila kita bagi satu tarikh dan takleh nak comply..

Mahal tu nak reform balik kalau sampai 16 sept 2009 nothing happen..

Apa nak jadi..? Apa dah Jadi..? Sampai sekarang DSAI masih tak jadi2..? wkakaka..what the joke on this song.. :D

Muhammad Azli Shukri berkata...

Anwar harus tanggung dosa2 ini..

wokyoh berkata...

best dengar lagu ni...patut masuk pertandingan juara lagu pop etnik kreatif...sure menang punya...

anwar...personality disorder type A with psikosis symptom.....

malam tadi..ada juga tengok azri iskandar pengacara tv3 ngaji qur an.
sedih saya orang melayu islam kita sekarang...ngaji pun merangkak rangkak...tajwid entah kemana...kalu tak pandai tak usah la masuk tv....berlatih dulu...ni tak..pakai hentam je..asyik kena tegur je kat ustaz sebelah dia tu...malu la...

teringat saya perlian nuar kepada wartawan agendadaily hari tu...orang umno...yang baca fatihah pun tak betul....macam la dia tu terer sangat...setakat idgham dan dengung ala-ala arab dia tu boleh la tipu atau kencing pak pak jahil di masjid masjid yang dia jadi imam sembahyang...kalau bagi bapa musa hasan dengar...ngaji quran secara live pun kantoi jugak...entah entah dapat minus mark...ayat ayat qur an yang selalu dia baca tu dia hafal berpuluh tahun dah waktu dalam abim...taktik untuk kelentong orang pas,buat modal ceramah cari makan dan mengorat pompuan je...

HAMKA sewaktu di penjarakan dulu siapkan sebuah buku tafsir al qur an .
ANWAR pula masuk lokap dok pikir dan rancang bagaimana nak jadi PM dan berkuasa.tak insaf dan masih tak sedar diri.juga hasilkan buku...tapi buku the asian renaissance...pasal islam liberal dan usaha menghancurkan islam atas nama plularisme.

-CZ- berkata...

tolonglah.....
tak tahan aku tgk video ni...
siap dgn lirik sendiri...
kakakakakka
aduih la Raja Lawak Astro 2008 (dan 2009)....