MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

2 Nov 2009

TS Khalid ajak rakyat Selangor goyang gerudi sampai pagi..

Oleh GAP

yeehaa..goyang pak kalid goyang sik..ek ah ek ah..aduh sik , bisa bangat pak kalid goyang. semalam kalid gagap mengeluarkan satu lagi kenyataan. kenyataan ini bukanlah perlaksanaan daripada manifesto pakatan haram, sebaliknya menjadi lidah penyambung untuk memaksiatkan lagi negeri selangor ke tahap terbilang..

yahoo..kalid kata dia nak operasi pusat hiburan dipanjangkan sehingga jam 3 pagi di selangor..goyang goyang goyang kepala goyang goyang goyang kepala !

kata kalid 'disko' , dengan perancangan ini maka kalid 'disko' yakin sekurang-kurangnya ia dapat menarik pelancong datang ke selangor !

yeehaa..goyang kalid goyang ! lokasinya di mana gap ? kalid kata operasi pusat hiburan yang bakal dipanjangkan tempoh operasinya adalah di sekitar klang,sunway,damansara dll...

dulu masa aku kecik, perumpamaan 'kaki' bermaksud orang itu mempunyai kegemaran yang sekian sekian. contoh kaki bola, dia memang handal main bola. kaki tido bermaksud dia suka tido.

rupanya kalid kaki disko. tapi takkan kalid kaki clubbing gap ? entahlah tapi bila kepala kat selangor sendiri yang syorkan agar masa disko dilanjutkan maka tak mustahil dia memang kaki goyang-goyang goyang kepala !

tadi aku tengok paper sinar. ketua umno bahagian shah alam dah balun kalid kaw-kaw ! dato nawawi kata apa kejadahnya dan apa kaitannya melanjutkan tempoh pusat hiburan ini dengan usaha menarik pelancong ? tambah dato nawawi lagi, mana pergi suara kononnya pejuang islam dalam pas/pkr yang selama dok melalak kata dialah hero panglima islam !? apa tumpang sekaki jugak ke ..

aduhai..bila aku baca statement dato nawawi ni , aku teringat usaha pas mengharamkan konsert sure heboh di selangor..pas kata haram,kita nak mewujudkan masyarakat berakhlak dan berilmu bukannya masyarakat hedonisme..

sekarang pas mejilat balik ludah dan kahak mereka sendiri ! tepat kata dato nawawi, lain kali jangan cerita kamu tu hebat, tup tap kamulah pejuang penggalak maksiat !

aduhai kalid disko. apasal lah kau tonggang terbalikkan negeri aku ni wei ! hmmm nak buat macamana kalau dah menatang tu yang dia minat..

cuma aku tertanya-tanya dalam hati..kalau kalid masuk disko dia menari macamana ekk ? takkan vanilla ice kot..tak logik.. mungkin kalid lepak kelab dangdut kot..tapi pergi sorang-sorang tak best la pulak kalau tak berteman..

aduhai please la kalid kalau benar kau pergi kelab dangdut pun, janganlah kau bawak 'awek ampang' atau 'awek batu tiga' tu sekali ..please kalid..jangan buat hal ! tak mampu aku imagine dorang tengah goyang gerudi depan kau kalid ?!! eeeeeeeeee...

sumber - GAP


1 ulasan:

Mohd berkata...

Disko kalau tutup terus pun takpe.
setiap 1 kebaikan yg kalid bagi untuk bukak disko sampai 3 pagi.. 10 keburukkan aku buleh balas balik..

ntah2 semua nie mesti Ronnie Liu & the 'Gangter' punye keje

dah 2 kali dia campurtangan kuasa politik dia dalam operasi pihak berkuasa.

Ronnie maki dekat polis dan pegawai kuasa menjalan tugas mebuat raid. APE KE JADAH NIE SEMUA KALID?