MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

8 Okt 2009

Anwar Ataturk : Rahsia SHAMSIDAR TAHARIN Terdedah!



Petikan dari komen di blog X-PKR tanpa diubahsuai :

1. Zulkifli Sulaiman said...

Bro, Saya adalah bekas Pengurus Besar di phileo Allied bank berhad, saya amat mengenali Shamsidar Taharin. semasa di Phileo, beliau hanya berjawatan Executive Corporate Affairs, di Ibu Pejabat phileo Allied Bank dan juga merangkap Pengarah Syarikat Phileo Pregrine, broker saham kepunyaan Tong Kooi Ong.

Saya mengetahui bahawa Shasidar adalah proxy untuk Anwar dan juga untuk suami sahnya, azmin ali.

Pendapatan beliau di phileo allied bank ialah RM5000-00, tetapi beliaau mendapat benefit lain dari Phileo Pregrine dan anak-anak syarikat Phileo yang lain, jadi keseluruhan pendapatan beliau berjumlah RM25,000-00 tak termasuk kereta Audi dan pemandu serta fringe benefit saperti entertainment expense.

Kami di phileo ketika itu tahu tentang connection Shamsidar dengan Anwar, malah beliau jarang ada di office dan she reported direct to Tong. Shamsidar have direct access to Anwar.

2. Lawyer Garang said...

bro..., is it true azmin allowes anwar to have sex with his wife shamsidar?? jwp ikhlas bro, dont cover line k. ramai kawan2 lawyer yg dlm pembangkang pun dah start talking abt this....


3. X-PKR jawab Lawyer Garang,,,
yezz.....benar! masa dlm service, AnWAR siap htr Azmin pi kursus 3 bulan supaya senang shamsidar 'kerja' dgn AnWAR.

sumber 1-malaysia.blogpolitik

3 ulasan:

panpic berkata...

hmmm...aku sangat yakin yang si anwar ade skandal ngan si shamsidar...
cuma aku nak tau kenape anwar tertarik sangat ngan si shamsidar tu?
apekah karena shamsidar tu cantik or ade sebab2 lain??
sape2 leh tolong jelaskan???
btw, untuk penulis blog x-pkr n seluruh bloggers anti anwaribrahim, teruskanlah perjuangan anda!

Shah berkata...

Secara kontruktif. Air mani Anwar dan air puki Shamsidar bertemu dan meningalkan bekas di atas tilam adalah asli dari persetubuhan. Kedua air tak akan bertemu begitu sahaja. DNA telah terbukti dan bukti di gunapakai seluruh dunia. Sampai sekarang kenapa Azmin membiarkan Isteri mengadakan hubungan sexual di Tivoli Bangsar. Apakah Azmin tak ada feeling cemburu, sayang kepada institusi kekeluargaan dan sifat suami yang bertanggung jawab?

HaiRe berkata...

mungkin dia sudah mati pucuk kot... so sebagai nafkah batin, biar ajelah anwar yg belasah... duit pun dpt... dah dpt duit boleh laa pergi urut batin dekat tok ketua kampung terung sebatang... lepas tu boleh test power dengan bini dia balik... tapi anwar ganas... habis dua dua lobang dah loheeee macam terowong plus...