MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

8 Sep 2009

Mufti Perak Perlu Bertaubat - Dr Badrul Amin PKR


++END++





4 ulasan:

cik kiah berkata...

Ustaz jenis apa ni dok mengata orang sesuka hati dia. Mulut takde insurans macam ni lah jadinya. Boleh ganti Nik Ajis dalam bab jatuhkan hukum kat orang ni,bab agama sebenar FAIL!!!

bzz berkata...

ni taraf ustad ke?

cikgu tadika pun tak lepas.

KangNasir berkata...

bila islam dijadikan mainan politik,
beginilah jadinya.

Mohd berkata...

Kalau dia ni ikhlas dan islamic dia takkan mencaci org di ceramah mcm nih.

kalau btol dia perjuangkan islam mengikut landas2 islam, kan ke bagus kalau personally dia memberi nasihat secara terus, berbincang secara elok pendapat pasal ape yg dia nak org tuh bertaubat.

Ini tidak.. dia mengaib kan org di depan ceramah hanya kerana bermotifkan inginkan perhatian politik. Ape yg dia cakap tuh pun ntah btol ntah tidak.

Tgk Video Dr.Asri bila komen n ceramah pasal kes Liwat Anwar.. dia takde pun mengutuk menyebut nama sape2 denga niat menghina ke ape ke..

Tapi tgk video Dr Badrul Amin PKr nih.. bercakap dengan hati yg penuh kebencian.. siap suruh org tuh bertaubat lagi. Anwar tuh tak payah taubat ker? pemimpin2 pkr tak payah taubat ker? dah bersubahat dengan mcm2 jenis kesalahan, dosa, kroni, rasuah, korupt, salah guna kuasa, tak payah taubat ker Dr Badrul Amin?

Aku tgk puak2 BN Ameno yg kau kutuk2 tuh takde pulak busuk hati mxm puak2 PKR nih. Membenci, menghina mengeji mengutuk.. sampai dihalalkan perbuatan ini semua kerana mereka org2 PR. dan syurga diberi oleh Nik Aziz Kpd Mereka agaknyee.. maksum maksum