MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

11 Mei 2009

Muka Anwar mencerminkan pembohonganOleh : Emang Psychotic Killer, AIDCclub

Ahli saintis kini telah menemui satu sistem untuk mengesan pembohongan. Alat atau sistem ini mengaplikasikan gelombang kecepatan denyutan nadi, denyutan jantung, tekanan darah serta bentuk mimik muka dan mata.

Seseorang yang menipu akan terpancar di wajahnya kerana perubahan emosi dalaman. Pengkaji di Institute for Neural Computation San Diego (Akademi Psiko-fisiologi) mengatakan bahawa emosi mahupun naluri seseorang akan disalurkan ke bentuk mimik muka. Berlaku perubahan di muka adalah cerminan daripada hasrat dalaman seseorang.


Kini program komputer yang berdasarkan aritmetik dan gelombang dapat mengesan pembohongan seseorang.

PERUBAHAN MUKA adalah cerminan daripada hati dan emosi dalaman seseorang mempunyai perkaitan yang kuat. Maka dengan ini, kita akan dapat mengenali pembohongan seseorang melalui bentuk muka dan matanya.

Berikut adalah dalil Quran yang mempunyai perkaitan yang sungguh rapat dengan hal di atas :

1. Surah Al-Hajj ayat 72: "Apabila dibacakan ayat quran kepada mereka, maka kamu akan mengenali dari MUKA orang kafir yang mungkar.

2.Surah Al-Ahzab ayat 66 : "Hari yang akan memperlihatkan MUKA-MUKA mereka berubah-ubah dalam neraka, lantas mereka mengatakan sungguh malang nasib kami kerana tidak taat kepada Allah dan rasulNya".

3.Surah Al-Zumar ayat 60 : " Di hari kiamat nanti, engkau akan melihat orang yang mendustakan Allah ,MUKA-MUKA mereka kesemuanya hitam....

4.Suram Muhammad, ayat 30 : " Jikalau kami (Allah) mahu, tentulah Allah memperlihatkan engkau, tentulah engkau mengenali mereka dari TANDA-TANDA MUKA mereka (samada menipu atau tidak). kamu akan mengenali mereka dari PERMAINAN KATA-KATA. Sesungguhnya Alah mengetahui perbuatan kamu."


Kesemua ayat di atas menyatakan bahawa ada perkaitan yang kuat di antara MUKA dan ISI HATI.

Kami mengharapkan agar Anwar Ibrahim dapat diuji dengan psiko-fisiologi untuk mengenali PEMBOHONGAN yang selalu beliau lakukan.

Secara spesifik isu ini, kami banyak melihat muka Anwar saling bertukar-tukar dan bentuk mukanya menampakkan banyak penipuan. Bentuk-bentuk muka ini dapat dilihat dari pelbagai siri-siri video apabila beliau ditanya oleh pihak wartawan.

Ini dapat dilihat daripada pelbagai video,Apabila ditanya tentang :

1-Soalan yang ditujukan tentang sumpah.

2-Gagasan 16 september.

3-Bilangan Cross-Over (lompat parti).

4-Mainan kata-katanya dalam pelbagai siri ceramah retoriknya.

5.Temuramah di BBC dan Al-Jazeerah

6.Mengelak dari disoal oleh wartawan daripada khasnya UTUSAN.


Secara natijahnya, banyak bentuk muka Anwar menampakkan PEMBOHONGAN .

Kami mengharapkan pihak kerajaan memajukan aplikasi ini agar AGEN YAHUDI ini tidak terlepas. Jikalau keputusan Mahkamah tidak menyebelahi Saiful, maka DNA haruslah diambil.

Kami mengharapkan juga usul di parlimen tentang DNA dikaji dan diterima.
Kerana banyak konflik politik tanahair kucar kacir disebabkan partikel munafik ini.


Wassalam.
EMANG PSYCHOTIC KILLER


sumber - emang da galileo

2 ulasan:

GOMO berkata...

NIZAR DAN KOMUNIS MENGGANAS MENGHAPUSKAN ISLAM http://gomo-no1.blogspot.com/2009/05/nizar-bintang-tiga-dan-konconya.html

antijk berkata...

Bermula dari 5 Febuari 2009, jumlah ADUN UMNO 27, jumlah ADUN DAP 17. PKR 5, PAS 6, MCA 1 dan 3 ADUN Bebas.

Itu pun dah cukup terang dan jelas akan 'suara rakyat' dan siapa yang sepatutnya menjadi Menteri Besar. Walaupun aku bukan orang UMNO tapi aku tak mudah ditipu oleh fahaman anwarisma wal juburi!!

Oleh kerana MCA berada di dalam Barisan Nasional, maka jumlah kerusi BN ialah 28 orang dan 3 ADUN bebas telah membuat pengakuan di hadapan Paduka Seri Sultan Perak bawa mereka bertiga memberikan sokongan kepada BN, menyebabkan kekuatan BN ialah 31 sedangkan Pakatan Rakyat ialah 28.

Bodoh sangatkah Paduka Seri Sultan Perak untuk membubarkan DUN? Ajaran demokrasi barat mengajarkan bahawa kelebihan satu undi juga dikira majoriti, jadi atas alasan apakah Nizar minta DUN dibubarkan? Siapakah Nizar dalam PR yang menjawat kedudukan yang sepatutnya disandang oleh Ngeh atau Nga?

Fahaman anwarisma al juburi membenarkan amalan lompat parti dan disokong oleh Mursyidul Am PAS setelah dijangkati oleh virus Erdogan kecuali Kapal Karam memandang kerja itu jijik dan hina.

Kalaulah pada 16 Sept 2008, berlaku lompatan oleh 30 ekor katak dari BN ke PR, sudah tentu kamu akan menyanjung dan mendewakan katak katak itu. Apakah kamu akan mengatakan berlakunya 'rampasan kuasa' sekiranya al juburi berjaya memenangi sokongan majoriti Ahli Parlimen untuk menjadi Perdana Menteri, walapun dengan kelebihan 1 kerusi??

Jahat sungguh wabak presepsi yang disebarkan oleh virus A1N1 (Anwar Ibrahim Nombor 1) yang berpunca dari BABI (Brother Anwar Bin Ibrahim) yang bertopeng manusia.

Semoga Saiful Bukhari Azlan terus gagah dan tabah untuk menghantar al juburi balik ke Sungai Buloh bagi menghabiskan sisa umurnya di sana.... Amin!