MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

13 Feb 2009

The Real Story of 16 September - Ghani Haroon



The Real Story of 16 September - Ghani Haroon

+++++Video setakat ini sahaja+++++





2 ulasan:

Widuri3z berkata...

Anwar memang kaki penipu
Buat janji 16 September nak bentuk kerajaan baru...tipu rakyat
Semuanya angan2 Mat Jenin sj..
Apa barang!!!!

crocs berkata...

kalaulaa dapat digabungkan kesemua bekas org2 kuat anuar memberikan pengalaman diorang ditipu anuar disebalik pejuangan pkr kat dalam blog ni kan best.
dah ramai tu..dah boleh buat koleksi