MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

2 Nov 2009

PR Selangor semakin genting?

Jawatankuasa Disiplin PAS yang ditubuhkan – di terajui oleh Tuan Ibrahim Tuan Man dijangka sudah mempunyai nama-nama kepimpinan PAS Selangor yang dikatakan terlibat dalam menyebabkan hubungan PAS dengan lain-lain parti dalam Pakatan Rakyat bergolak. Hassan Ali dikatakan mereka yang menjadi liabiliti kepada PAS dalam membentuk hubungan mantap dalam koalisi antara PAS dengan DAP dan PKR.

Menurut www.themalaysianinsider.com bentuk tindakan masih belum di pastikan tetapi Hassan adalah antara mereka.

Menurut satu email juga yang di terima oleh www.umno-reform2.com nama-nama lain termasuk Ketua Penerangan PAS Selangor dan beberapa lain turut disiasat dalam perkara ini. Sungguhpun begitu email itu turut mengatakan perkara berikut – di petik :

Orang dalam PKR juga perlu disiasat oleh PKR kerana terlibat dengan kepimpinan PAS Selangor untuk menghentam kepimpinan PKR Selangor dan menjadi sebab kenapa PKR Selangor juga tunggang langgang. Ini kerana kepimpinan tersebut turut mahu menjaga kepentingan sendiri dan hanya memikirkan cita-cita politik mereka sahaja.

Sehubungan dengan itu – PAS Selangor bakal bergolak dan kemungkinan juga usaha drastik akan dilakukan agar – kerajaan Selangor diruntuhkan dan diwujudkan koalisi wakil PAS dengan UMNO oleh mereka yang terlibat dan disiassat oleh PAS.

Mungkin – benar – Kerajaan Selangor Pakatan Rakyat akan runtuh dalam masa yang terdekat ini!

sumber - umno-reform


Tiada ulasan: