MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

4 Ogo 2009

Bukti penyelewengan YB Rodziah dikeluarkan!Oleh GAP

ini janji melayu baru. kalau kami kata lawan, kami akan lawan. sasaran lawan kami adalah semua yb mangkuk hayun dari pakatan. bercerita tentang menggegar pakatan selangor, insyaallah kami sedang usahakan.


adun batu tiga, yb rodziah ismail kabarnya makin kelam kabut. hari ini sahaja kami menerima panggilan dari wakil-wakil yb pakatan selangor meminta kami tidak menyerang bos mereka dan menghentikan serangan.


balas kami mudah, kalau kamu mahu kami berhenti maka kami sarankan agar bos kamu meletakkan jawatan, sebelum serangan maha gila kami lakukan !

seperti dijanjikan sebahagian daripada dokumen penyelengan yb rodziah kami keluarkan. rodziah harus meletakkan jawatan. penyelewengan ini melibatkan wang rakyat, maka pemimpin yang merampok wang rakyat harus bertanggungjawap ! rodziah harus meletakkan jawatannya sebagai adun batu tiga sekarang !

kalau kamu rodziah tidak meletakkan jawatan, maka kami akan mendedahkan lagi beberapa dokumen 'sulit' yang bakal kami perolehi !

RODZIAH SILA LETAK JAWATAN !

sumber - GAP


Tiada ulasan: