MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

3 Apr 2009

GAMBAR EKSKLUSIF ! MENGAPA SAIFUDIN BERTEMU WAKIL CIA ?

(Pertemuan yb saifuddin dan walter chia first seceretary high commision of the republic of singapore. Pertemua di adakan di kelab cinta sayang sungai pertani kedah pertemuan hampir 2 jam bermula jam 9am -11am (2 April) dan kami percaya pertemuan ini berhubung pilihanraya dun bukit selambau dan menghairankan kami kenapa pemimpin parti keadilan seperti yb saifuddin perlu melibatkan sigapore dalam pilihanraya di malaysia yang rata rata rakyat malaysia tahu singapore adalah dalang pada yahudi dan kami yakin ini melibatkan kewangan dari pihak yahudi atau pihak cia .)

Oleh GAP

GEMPAR, BUKTI INI SUDAH CUKUP MENYATAKN BAHAWA ANWAR IBRAHIM MEMANG MERUPAKAN 'SAYAP CIA DAN YAHUDI' DI ASIA !


INI ADALAH KANDUNGAN EMAIL YANG PIHAK GAP TERIMA DARIPADA SUMBER RAHASIA. GAMBAR INI TELAH DIRAKAM DI KEDAH , LOKASI PERTEMBUNGAN CALON PKR DAN BN DI BUKIT SELAMBAU.


MENGAPA PERLU PENGARAH STRATEGIK PKR SAIFUDIN NASUTION BERTEMU DENGAN TOP VVIP DARI SINGAPURA, SEDANGKAN UMUM KITA MENGETAHUI BAHAWA SINGAPURA SATU-SATUNYA NEGARA DI ASEAN YANG MENGIKTIRAF PENUBUHAN KERAJAAN HARAM ISRAEL !


PENGARAH STRATEGIK INI JUGALAH YANG MEMAINKAN PERANAN 'ISU 16 SEPT' , SATU KAEDAH BIASA BONEKA-BONEKA BARAT MENUMBANGKAN SEBUAH KERAJAAN DEMOKRATIK BERAJA DI MALAYSIA !


BENARKAH DAKWAAN DR CHANDR MUZAFAR TIDAK BERAPA LAMA DULU BAHAWA KIRANYA 'ORANG ITU' MENJADI PERDANA MENTERI MAKA PERKARA PERTAMA YANG AKAN DILAKUKAN OLEH 'ORANG ITU' ADALAH MENJEMPUT KUASA TENTERA AMERIKA/ZIONIS MENGUASAI SELAT MELAKA, SATU JALAN PERDAGANGAN PENTING DUNIA !sumber - GAP


2 ulasan:

Unknown berkata...

Saifudin hantar laporan kat ejen CIA tu. Nampak macam serius je perbincangan. Apa pulak tindakan Anwar selepas niii..

pisau berkata...

walter chia mmg agent cia