MODERATOR AIDC

AIDC NORA ZEK LADY
FAIZAL OM 300 QASEH
UDIN KMBG GLORY CKIAH
DRASEREMANG PISAU ABU

PANAS! DI AIDC GROUP

Anwar, International Crisis Group & Annapolis Summit : Klik di sini


NOTIS

Sesiapa yang mempunyai salinan pita rakaman mesyuarat MT berkenaan pemecatan Anwar pada tahun 1998, diharap dapat menghubungi saya via ym aidceditor atau email aidceditor@yahoo.com

3 Dis 2008

Anwar alu-alu Zaid Ibrahim sertai pembangkangKUALA LUMPUR: Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim mengalukan-alukan bekas Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Zaid Ibrahim menyertai pakatan pembangkang.

Katanya, terserah kepada Zaid menyertai Pakatan Rakyat dan kehadiran bekas menteri itu amat dialu-alukannya.

"Perkara ini dibincangkan dalam pakatan pembangkang dan ia terpulang kepada Zaid.

"Kita harap Zaid mengambil ini sebagai satu cabaran dan terjun ke gelanggang serta berkongsi prisip dan agenda perjuangan bersama-sama kami," katanya pada sidang media di Lobi Parlimen di sini, hari ini.

Anwar yang juga Ketua Pembangkang mengulas laporan akhbar mengenai Zaid yang dipecat daripada Umno, berkuat kuasa serta-merta berikutan beberapa tindakannya yang menyalahi Perlembagaan parti, khususnya kerana menghadiri Kongres Nasional PKR, baru-baru ini.

Anwar mendakwa pemecatan Zaid melambangkan sikap paling tidak toleransi kerana tiada salah seseorang itu mengadakan perbincangan dengan pelbagai pihak.

sumber - Berita Harian
Tiada ulasan: